вівторок, 6 вересня 2011 р.

Історія смачнючої домашньої піци

Я відколи перший раз десь у подруги скуштувала піцу, то відразу захотіла навчитися це готувати. Перепробувала купу всяких рецептів і зрозуміла одне - найважніше в піці тісто, бо зверху чим більше смаколиків накидаєш, тим няміше буде. І от якось у чарівній газеті "Порадниця", яку виписувала моя мама, знайшла рецептик. І його я користаю вже років девять, а може всі 10! 
А ото минулого тижня вчергове "бадяжи" свою улюблену піцу і навіть фотку зробила. А раз зробила то вже гріх не похвалитися )))).
ТАК ОТ:
Беремо на дві великі піци пакетик кефіру 450г, 1 яйце, дрібку соди, дрібку солі і муки так, щоб було таке як густа сметана.
Дечки (2 шт.) вимащуєм олією чи маргарином, але так, щоб не забагато жирне. І виливаєм тісто. Ставим у духовку вже теплу і печемо 15 хв.
За той час всі інгредієнти нарізаєм (гриби, ковбаску, болгарський перець, помідори і т д) тоді витягуєм тісто з духовки не викидаючи з дечки, змашуєм кетчупом і майонезом (сумішшю), а тоді зверху все що душа забажає. Зверху треба затерти сиром твердим і в духовку.
Не забудьте начинку трошки підсолити, щоб було ще смачніше. Можна також кинути зелень. З начинкою піца має бути в духовці 10-12 хв. і готова.
СМАЧНОГО!

3 коментарі:

  1. Сорі кохана, але в цьому питанні я з тобою можу дуже довго сперечатися і навіть наводити приклади. Бо основними компонентами, які роблять піцу смачною - це є начинка: ковбаса, сир... ти ж памятає, що ми не ту ковбасу купили і сир трошки не тої фірми і піца вже була зовсім іншою. При тому, що тісто не змінилося. Чи, наприклад, коли ми зелені оливки кинули в піцу...

    ВідповістиВидалити
  2. Как моя семья тоже ПИЦЦУ любит...
    Галина, у меня есть любимый ЖЖ "Из Италии с любовью... http://elladkin.livejournal.com/tag/%D0%9F%D0%98%D0%A6%D0%A6%D0%90%20%D0%98%20%D0%A4%D0%9E%D0%9A%D0%90%D0%A7%D0%A7%D0%90, там настоящая пицца описана, тесто... Все хочу попробовать.
    Вообще очень хороший ЖЖ, аппетитный, люблю почитывать...

    ВідповістиВидалити
  3. :) дякую за посилання. обовязково почитаю!

    ВідповістиВидалити