понеділок, 15 серпня 2011 р.

Іноді і равлики бігають :)

Досить часто люди замовляють у коханого специфічні фігурки для колекції. Були серед таких песики, їжачки, бик і бегемотик. А одного разу звернулася до мужа кобіта, яка колекціонує різноманітні фігурки равликів. Ну, якщо чесно захоплення оригінальне, адже зазвичай люди колекціонують жабок або слоників, але не равликів. Ну, як то кажуть, кому що подобається... Але питання в тому, що равлики - то такі тварючки, з якими не дуже поексперементуєш...
Думав муж думав... довгенько так, бо якось не уявляв собі як виконати заовлення... І ось нарешті сів малювати. Дуркував як тільки можна, мало не піврезинки стер витираючи свої каракулі :)
І тут здуру намалював равликові руки і почав мені розказувати пафосним тоном з купою пауз і наголосів цілу історію про равлика-бігуна. Похахакали ми показилися, а потім глянули так - справді прикольна фігурка вийшла. Потім муж перепитав замовницю, чи вписуватиметься таке творіння в концепцію її колекції ))) і почав вирізати-випилювати.
Найкрутіша ділянка роботи дісталася мені - почистити наждачкою до гладкості (правда муж все одно щось там дочищав-дотирав, бо завжди то там недотерла, то там пропустила....) Але вже за 3 годинки витвір був готовий.
Відтак колекціонерка зі Львова отримала унікального спортсмена :)
Як бачите, іноді і равлики бігають...

Немає коментарів:

Дописати коментар